Caravelair caravans komt met De Allegra 420

Het interieur van de caravan.


Caravelair caravans is volgens het bedrijf het afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Niet alleen in de juiste combinatie van comfort en prijs, maar ook zeker met het introduceren van nieuwe indelingen. Een verrassende nieuwe caravan van Caravelair was de in het voorjaar van 2016 geïntroduceerde Antares Style 420. Vanwege het succes wordt nu een nog luxere versie wordt uitgebracht, in de vorm van de Allegra 420.

Is de Antares Style serie al voorzien van veel luxe, de Allegra doet daar nog een schepje bovenop met standaard een 150 liter XL-Freeze koelkast, Heki 2 dakluik, aluminium velgen, hordeur, disselafdekkap, rondverwarming en een luxe bekleding opmaak, genaamd Pepper. Uiteraard voorzien van alle “looks” van de Allegra met het moderne front en de volledige polyester body.

De Allegra 420 is een compacte caravan met een binnenlengte van 4,20 meter. Aan de voorzijde van de caravan vindt men een tweepersoons lengtebed (200 x 140 cm) met daarnaast de toiletruimte. De achterzijde wordt gevuld door een zithoek die – volgens de producent – ‘meer op een luxe lounge lijkt in plaats van een standaard caravanzitgroep’. Een strakke keuken met de grote ladekoelkast maakt het geheel af.

Het maximale gewicht van de caravan is met 1300 kg (inclusief 270 kg laadvermogen). De Allegra 420 is te koop vanaf € 18,450,-. Het voorjaarsmodel is op de Caravana beurs (t/m 24 januari) in Leeuwarden voor het eerst te zien en staat daarna vanaf eind februari bij de dealers.

De buitenzijde van de caravan.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.