Hostelle (hostel alleen voor vrouwen) in Amsterdam verhuist

Het interieur van een van de kamers. Foto: PR


Bij verblijf in een hostel waar zowel mannen als vrouwen op de kamer verblijven zal niet elke vrouw zich op haar gemak voelen. Vooral voor vrouwen die dit niet gewend zijn vanuit hun cultuur, of vrouwen die veel waarde hechten aan hun privacy is dit vaak niet acceptabel. Vandaar dat Amsterdam een hostel heeft voor uitsluitend vrouwelijke reizigers: Hostelle, dat was aanvankelijk gevestigd in Amsterdam Zuidoost vlakbij de Amsterdam Arena. Na een aantal hele succesvolle jaren krijgt Hostelle nu een complete make over en gaat verhuizen naar een grotere locatie in de Amsterdamse Poort, net even verderop van de voormalige locatie. Zij zal haar deuren in april 2017 weer heropenen.

Boutique Hostel
Hostelle is opgericht met het idee om vrouwen een veilige en gezellige plaats aan te bieden om te verblijven of het nu gaat om een vakantie, het bezoeken van een evenement of een zakentrip. Het is een boutique hostel met zowel mooi ingerichte kamers, evenals alle noodzakelijke voorzieningen die vrouwen zullen waarderen.

De hostel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (een kwartier met de metro naar Amsterdam CS) en biedt 24-uurs receptie. Ook is er een volledig ingerichte keuken aanwezig, gratis koffie en thee, een tuin, bibliotheek met boeken en magazines, spelletjes en kun je TV kijken of films afspelen.

Thema-kamers
Maar ook voor de vrouw die van design houdt heeft Hostelle heel wat te bieden. Elk van de 15 kamers heeft namelijk zijn eigen thema. Ook zijn er een aantal kamers gedecoreerd door lokale vrouwelijke kunstenaars uit Amsterdam. Het zijn grote kamers met heerlijke bedden voor 4, 8 en 10 personen. Voor meer informatie: info@hostelle.com of www.hostelle.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.