KLM start vluchten vanaf luchthaven Milaan

Galleria Vittorio Emanuele in Milaan. Foto: CC0/Pixabay/Gianfranco De Bei


KLM voert – na ruim vijf jaar – vanaf 26 maart 2017 weer vluchten vanaf de luchthaven Malpensa in Milaan. Malpensa wordt daarmee de elfde Italiaanse luchthaven met een directe verbinding met de hubs Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle. Daarnaast verhogen KLM en Air France het aantal vluchten tussen Milaan en Amsterdam en Parijs.

“Met de heropening van Milaan Malpensa, de op een na belangrijkste luchthaven van Italië, zal KLM ook vluchten vanaf deze luchthaven aanbieden. Hiermee bieden we onze passagiers keuze uit meer vluchten van en naar twee Milanese luchthavens.”

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland

Met ingang van 26 maart 2017 start KLM met drie dagelijkse vluchten tussen Milaan Malpensa en Schiphol, naast een bestaande vlucht vanaf Milaan Linate. Daarnaast voert Air France vijf vluchten per dag uit tussen Milaan Malpensa en Parijs Charles de Gaulle. Hiermee krijgen passagiers vanuit Milaan aansluiting op vluchten naar meer dan 260 bestemmingen met een maximale overstaptijd van 4 uur in Amsterdam of Parijs.

Naast de heropening van Milaan Malpensa, heeft KLM eind vorig reeds twee nieuwe Italiaanse seizoensbestemmingen, Cagliari en Catania toegevoegd aan haar netwerk.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.