Riksja Travel eerste reisorganisatie met eigen escape room

Riksja Travel eerste reisorganisatie met eigen escape room 9

Beeld van een eerdere editie van de Vakantiebeurs. Foto’s Elkedagvakantie


Als eerste reisorganisatie van Nederland komt Riksja Travel met een eigen escape room. Het bedrijf zal bezoekers, op zoek naar avontuur, op de Vakantiebeurs 2017 opsluiten in een kist die de wereld rondreist. Door middel van sleutels, codes, aanwijzingen en het oplossen van raadsels kunnen de deelnemers ontsnappen. Deelnemers kunnen zich gratis laten opsluiten op de stand van Riksja Travel op de Vakantiebeurs (12 t/m 15 januari 2017, standnummer 03.B113, Jaarbeurs Utrecht).

Escape room
Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. Deelnemers moeten door middel van opdrachten de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. Het concept komt voort uit een computerspel, dat in populair werd in Hongkong en Japan en snel overwaaide naar de rest van de wereld. Het past bij de trend dat steeds meer mensen échte belevingen willen ondergaan.

Riksja Travel
Riksja Travel, dat gevestigd is in Leiden, biedt individuele rondreizen aan voor de avontuurlijke reiziger naar meer dan veertig bestemmingen. Daarbij staan echte belevingen centraal. Met bouwstenen, korte reizen van drie tot vier dagen met (lokaal) vervoer, knusse slaapplekken en vaak een excursie stel je je eigen reis samen. De nadruk bij Riksja Travel ligt op ervaren, beleven en ontmoeten met respect voor natuur en cultuur. “Met een paard rijd je tussen de tabaksvelden van Cuba, stop je bij een sigarenboer en rol je je eigen sigaar”, legt oprichter Marius Appelman uit. “In Thailand slaap je in een communitylodge en krijg je de vrijheid om dorpjes in de omgeving te verkennen om te zien hoe de Thaise bevolking hier leeft. We werken net even anders dan anderen en nemen je mee op een reis naar het hart van je bestemming.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.