Rondje Loch Ness wandelen

Het Urqhart Kasteel bij Loch Ness. Foto: CC0/Pixabay/Wolfgang Claussen


Loch Ness is een mekka voor natuurliefhebbers. Waar je ook kijkt het uizicht is adembenemend. De prachtige natuur neem je het beste in je op tijdens een actieve wandel- of fietstocht. Voor wandelaars zijn er routes van alle niveaus. Verken bijvoorbeeld de Great Glen Way, een pittige 117 km lange wandeling, waar je 5-6 dagen voor uit trekt. Ultieme rust ervaar je op de South Loch Ness Trail (45 km) aan de zuidkant van het meer. Binnenkort worden de diverse wandelpaden onderling met elkaar verbonden zodat men de route rond het Loch zonder onderbreking kan afleggen. Veel bewegwijzerde routes zijn ook geschikt voor fietsers. Huur een fiets in Fort William en lever deze in Inverness in, of andersom. Meall Fuar-mhonaidh, is een korte route die een leuk alternatief op de Great Glenn Way vormt. Meer informatie: www.visitinvernesslochness.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.