South African Tourism start nieuwe campagne: Wow Zuid-Afrika

South African Tourism start deze maand de campagne Wow Zuid-Afrika via Instagram. Volgers doen mee door een prachtig plaatje van Zuid-Afrika te plaatsen met de hashtag #WowZA en @mijnzuidafrika te taggen en te volgen. Zijn ze nog nooit naar het land geweest? Geen probleem, ze mogen ook inspirerend beeld van Zuid-Afrika gebruiken, zolang ze de bron vermelden. Hiermee maken zij kans op twee retourtickets naar Zuid-Afrika en een Canon camera.

Zuid-Afrika is dé plek als je van fotografie en reizen houdt. Het land heeft enorm diverse landschappen, van ‘platte’ bergen met the best view tot de prachtige parelwitte stranden. En dit is nog maar een kleine greep uit het fotogenieke Zuid-Afrika.

Oei, en dan ligt er opeens een olifantenslurf op het dak van je auto.. @south_africa_through_my_eyes⠀ ⠀

Een foto die is geplaatst door MijnZuidAfrika (@mijnzuidafrika) op

Sizoo Brothers in Zuid-Afrika
Om te laten zien hoeveel fotogenieke plekken Zuid-Afrika herbergt, zijn de Amsterdamse broers Willem, Bastiaan en Bob van het met fotografie geïnspireerde Instagramaccount @SizooBrothers met drie Zuid-Afrikaanse fotografen door Durban getrokken. De fotografen uit Durban gaven een tour langs hun verborgen juweeltjes, met elk hun eigen onderwerp: city, culture en scenery. De broers hebben deze ‘verborgen juweeltjes’ vastgelegd en zijn aan het eind van elke campagneweek exclusief te vinden op het Instagramaccount van South African Tourism: @mijnzuidafrika.

Win twee vliegtickets en een Canon camera
De winactie loopt tot en met 5 februari en 9 februari zal de winnaar bekend worden gemaakt. Wie gaat er vandoor met twee retourtickets naar Zuid-Afrika en een Canon camera? Deel jouw foto van Zuid-Afrika op Instagram en wie weet sta jij straks op de top van de Tafelberg foto’s te schieten van het adembenemende uitzicht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.