Zeeland geeft Deltagids 50.000 keer weg

Zeeland geeft Deltagids 50.000 keer weg 9

De omslag van de Deltagids van dit jaar.


De nieuwe Deltabrochure 2017 is verschenen. Deze inspiratiegids is één van de middelen die VVV Zeeland samen met partners inzet om het Deltagebied onder de aandacht te brengen bij (potentiële) gasten en waterrecreanten.

Naast de printversie van de Deltagids is er ook een website www.deltagids.nl. Hiermee is de informatie en inspiratie breed beschikbaar. De Deltagids biedt allerlei inspiratietips over wat er op de wal rondom de Deltawateren te beleven is. Daarnaast biedt het de watersporter een handig overzicht van jachthavens, marifoonkanalen, getijdentabellen en watersportbedrijven in de Delta.

Informatie
Tien karakteristieke wateren komen in beeld. Per regio vindt je tips over wat er op, onder, aan en rondom de Deltawateren te beleven is. De brochure heeft een oplage van 50.000 (37.500 NL en 12.500 DU) exemplaren. De Deltagids is gratis. De brochure zal verspreid worden via:

*jachthavens, watersportbedrijven
*VVV inspiratiepunten
*advertentiecampagnes
*mailingacties
*individuele aanvragen
*beurzen en events (BOOT Düsseldorf, Boat Show Gent, Hiswa, Water-rAnt)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.