KLM start dienstregeling naar Mauritius

KLM vertrekt vanaf Schiphol. Foto: Elkedagvakantie


KLM start vanaf 30 oktober 2017 in samenwerking met Air Mauritius met rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar Mauritius. Middels de samenwerking kunnen passagiers het hele jaar door gebruikmaken van deze directe verbinding.

“Mauritius is een mooie toevoeging aan het netwerk van KLM. De bestemming stond al een tijd op ons verlanglijstje, dus ik ben blij dat we nu, samen met onze nieuwe partner Air Mauritius, het hele jaar door vluchten naar dit prachtige eiland kunnen bieden. “

Pieter Elbers – President-directeur KLM

De vluchten naar Mauritius worden uitgevoerd met KLM’s nieuwste aanwinst, de Boeing 787-9. Dit toestel beschikt over 30 stoelen in World Business Class, 45 in Economy Comfort en 219 in Economy Class. Met ingang van 30 oktober vertrekt vlucht KL501 op maandag, donderdag en zaterdag om 17:20 uur (lokale tijd) uit Amsterdam en landt de volgende dag om 07:35 uur op Mauritius (lokale tijd). De terugvlucht vertrekt om 09:45 uur van Mauritius en landt om 18:35 uur weer op Schiphol.

De zomerdienst wordt vanaf 26 maart 2018 uitgevoerd door Air Mauritius en omvat twee vluchten per week, op maandag en vrijdag. In augustus en oktober wordt ook een derde wekelijkse vlucht toegevoegd, met vertrek op woensdag. De maatschappij voert de route Amsterdam-Mauritius uit met een Airbus A340 met 28 stoelen in Business Class en 264 in Economy Class. Air Mauritius is al jaren een strategische partner van Air France.

Over Mauritius
Mauritius is een eiland in de Indische Oceaan dat ongeveer 2.000 kilometer voor de zuidoostkust van het Afrikaanse continent ligt. Het eiland heeft een oppervlakte van zo’n 2.040 vierkante kilometer en telt ruim 1,2 miljoen inwoners. De hoofdstad (en tevens de grootste stad) is Port Louis. Het eiland heeft een tropisch klimaat en staat bekend om zijn azuurblauwe, warme zee en parelwitte stranden. Het binnenland van Mauritius is bergachtig, met weelderige bossen, wilde watervallen en een unieke, goed bewaard gebleven fauna.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.