Logis hotels 2017-gids: 2.300 reistips

De nieuwe gids voor 2017.


Reisliefhebbers opgelet: de nieuwste editie van de internationale Logis Hotels gids is weer beschikbaar, dit jaar in een oplage van 400.000 exemplaren. In 2017 is de Logis gids uitgebreid met 90 nieuwe bestemmingen, waarvan 72 in Frankrijk. De andere 18 nieuwkomers bevinden zich in Nederland – Hotel de Villa – Spanje, Duitsland, Andorra en België. Paradepaardjes van de nieuwe gids zijn de labels Maison by Logis en Insolite by Logis. De 30 Maison by Logis adressen – waaronder 15 nieuwe hotels – bieden een perfecte accommodatie voor familievakanties en groepen. Het populaire Insolite by Logis beschikt over 19 bijzondere en avontuurlijke bestemmingen, waaronder 7 nieuwe parels.

Nieuw in 2017: Logis uitjes
Liefhebbers van het Franse goede leven kunnen hun hart ophalen met de nieuwe Logis Uitjes, die dit jaar voor het eerst in de brochure zijn opgenomen. Logis biedt de Logis Uitjes aan rondom zes verschillende thema’s. Zo zijn er Logis Uitjes speciaal gericht op de beste gastronomische ontdekkingen, de ultieme wellness-break, de meest originele overnachtingen en een arrangement speciaal voor verliefde stelletjes. Ook is er een arrangement waarin de lekkerste lokale producten centraal staan en kan er een Logis Uitje worden geboekt waarbij wijngaarden of een lokale bezienswaardigheid worden bezocht. Droom weg op een landgoed of juist in een boomhut, geniet van een uitgebreid sterrendiner of travel like a local met Logis Uitjes.

De nieuwe, internationale Logis gidsen zijn gratis en Nederlandstalig verkrijgbaar via de Logis website logishotels.com (€ 5,00 verzendkosten). De gidsen zijn eveneens verkrijgbaar bij alle aangesloten Logis hotels.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.