Meivakantie in het paleis?

Wandeling door de tuin van paleis ’t Loo. Foto: PR


In de meivakantie, van 22 tot en met 30 april, zijn er allerlei activiteiten op museum Paleis Het Loo, zoals de Paleisreis voor kinderen en een bezoek aan het paleisdak.

In het Paleisreis-atelier ontdekken kinderen wat de koninklijke tuinmannen en -vrouwen vroeger deden én nu allemaal doen om de paleistuinen te onderhouden. En de kinderen gaan ook zelf aan de slag. Meedoen aan de Paleisreis is gratis, kinderen hebben alleen een geldig entreeticket nodig. Aanmelden kan op paleishetloo.nl/paleisreis.

Ook kan er een wandelroute, de Oranje-wandeling, worden gevolgd door een deel van het paleispark. De wandeling loopt langs de Veldvijvers met het Badpaviljoen, Theepaviljoen en de koninklijke Botenhuizen in het Kroondomein. Een geldig entreeticket voor museum Paleis Het Loo geeft gratis toegang tot dit gedeelte van het paleispark.

Op woensdag, zaterdag én zondag in de meivakantie zijn er rondleidingen naar het paleisdak à € 1,- p.p. in combinatie met een geldig entreeticket, reserveren is niet mogelijk.

In de meivakantie is Paleis Het Loo extra geopend op maandag 24 april.
Meer informatie op paleishetloo.nl/lente

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.