Nieuw hotel: Ibis budget Amsterdam City South

20161025 Goodbye blue ibis

Een bericht gedeeld door 小明 (@littlesunmoon_) op


Onlangs opende het nieuwe ibis budget Amsterdam City South. Het hotel telt 314 kamers en bevindt zich op een centrale locatie voor bezoekers aan Amsterdam, net aan de rand van Amstelveen. Bovendien is dit hotel, op slechts vijf minuten van de Zuidas en tien minuten van het RAI Exhibition Center, ook voor zakelijke reizigers een goede uitvalsbasis.
Rutger Blom, General Manager van het ibis budget Amsterdam City South: “Wij zijn er als team enorm trots op dat wij het nieuwe wereldwijde flagship hotel van ibis budget hebben mogen openen. Er is niets leukers dan de enthousiaste reacties die wij ontvangen van onze gasten. Met een breed scala aan kamertypes voor één tot maar liefst vijf personen en onze exclusieve ‘game room’ zijn wij een ibis budget in de nieuwe stijl.”

ibis budget Amsterdam City South is het eerste ibis hotel wereldwijd waarbij alle kamers in het nieuwe ‘ibis budget jasje’ zijn gestoken. De nieuwe kamers geven de gast de mogelijkheid een comfortabel ‘cocoon’ effect te ervaren voor een aantrekkelijke prijs. In het nieuwe design is er optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte, en door het kleurgebruik en lijnenspel ogen de kamers modern en ruimtelijk. Door de positionering van de kussens kan je als gast de kamer aanpassen aan het moment van de dag, als lounge of als slaapkamer.
Verder zijn de kamers van alle gemakken voorzien door de extra opbergruimte, vele stopcontacten, praktische badkamer, comfortabele Sweet BeddenTM by ibis budget, en een flatscreen TV.

ibis budget heeft kamers voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen, ontvangstruimtes, hotels die 24 uur per dag toegankelijk zijn en een ontbijt in buffetvorm. Hotels van ibis budget liggen vlakbij grote snelwegen, luchthavens en ook steeds vaker in steden, en hebben een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met 561 hotels vanaf eind juni 2016, is het merk aanwezig in 17 landen, en blijft het zijn internationale aanwezigheid uitbreiden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.