Nieuwe promotie voor B&B’s

Nieuwe promotie voor B&B's 9

Zo goedkoop kan het nu natuurlijk niet meer… Foto: CC0


Eigenaren van bed & breakfasts in Europa die worstelen met de alsmaar toenemende concurrentie (lees: Airbnb) hebben sinds vandaag een zorg minder. Er is namelijk een initiatief in het leven geroepen dat vakantie accommodaties voorziet van een dosis marketing en PR-ondersteuning: Bed & Breakfast Promotions. Als nieuwe speler binnen de toeristische sector richt Bed & Breakfast Promotions zich op het verbeteren van de online-presentatie en het stimuleren van boekingen. Daarbij wordt ingezet op het bereiken én enthousiasmeren van de reiziger of vakantieganger uit de Benelux.

Bed & Breakfast Promotions biedt ondersteuning op maat, met niet alleen een focus op het aantrekkelijker presenteren van de website van de accommodatie, maar ook worden de unique selling points in kaart gebracht en vertaald in een passende marketingstrategie. Daarnaast verzorgt Bed & Breakfast Promotions de registraties op vooraanstaande booking portals als Airbnb en Booking.com en worden de accommodaties ondersteund bij het beheren van de social mediakanalen. Bed & Breakfast Promotions is opgezet door Stefano Oosthof en profileert zich als een locatie onafhankelijk bureau.

Meer informatie over Bed & Breakfast Promotions: www.bnb-promotions.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.