Roter Hahn boerderijvakanties ‘must do’ in 2017

Roter Hahn boerderijvakanties 'must do' in 2017 9

Suedtirol, Februar 2016, Winter, Roter Hahn Bauernhof, Gröden, Drockerhof, Familie Kostner, Pufels 16, St.Ulrich,


De vakantietrends van 2017 staan in het teken van persoonlijke, bijzondere en duurzame reiservaringen. In het nieuwe vakantiejaar willen reizigers een eerlijke beleving voor zichzelf, maar ook voor de locals. Bij de Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol beleven gasten samen met de boer een onvergetelijke tijd. Leer van de boerin lokale boerenspecialiteiten met eerlijke producten te bereiden en bak bij de warme kachel koekjes met de kinderen. Geniet van het charmante boerenleven en het diverse aanbod van culinaire en winterse activiteiten: de pistes zijn binnen een paar kilometer te bereiken.

Speciale gesprekken
Op de boerderij wordt de winter een bijzondere ervaring. In het uitgestrekte Zuid-Tiroler landschap kunnen reizigers prachtige sneeuwschoenwandelingen maken. Ook ijsstokschieten en schaatsen in de vrije natuur mogen niet ontbreken tijdens de winterse vakantie. Na een intensieve dag buiten wacht een warm onthaal in de ‘stube’ bij de boer met een kopje zelfgemaakte thee of glühwein. ’s Winters gunnen de boeren zichzelf een onderbreking van de normale drukte. Nu hebben ze tijd voor handwerk en bijzondere gesprekken met hun gasten in de knusse stube.

Dichtbij de piste
Zuid-Tirol is de ideale bestemming voor de populaire klassiekers skiën en langlaufen, maar in deze omgeving maak je ook uitdagende tourski tochten. Meer dan 470 van de 1600 Roter Hahn vakantieboerderijen liggen binnen vijf kilometer van de skipistes. Zelfs 147 winterse boerderijen liggen op één kilometer afstand van de mooiste afdalingen. Zo ligt boerderij Gutonhof in Selva dichtbij het grote skigebied Val Gardena, dat onderdeel is van Dolomiti Superski met meer dan 1.200 km pistes.

Consumenten vinden meer informatie over de vakantieaccommodaties op: www.rodehaan.it/nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.