Spaans Sevilla nu ook als ANWB Extra

Spaans Sevilla nu ook als ANWB Extra 9

De gids van Sevilla


De grootste gotische kathedraal ter wereld en La Giralda, het adembenemende Parque María Luisa en het ‘als in een sprookje uit Duizend-en-één-nacht’ Real Alcázar, het paleis in mudéjarstijl. ANWB Extra Sevilla neemt reizigers mee naar het mooiste wat het authentieke Sevilla te bieden heeft.
Deze hoofdstad van de populaire Spaanse regio Andalusië heeft één van de grootste historische binnensteden van Europa met tientallen bijzondere bezienswaardigheden. De auteur van de ANWB-gids is op zoek gegaan naar de beste tapas, het lekkerste biertje en de mooiste flamencovoorstellingen en heeft deze allemaal op een rijtje gezet.

De rode draad van de Extra-gidsen zijn de vijftien hoogtepunten. Het gaat over beroemde gebouwen, pleinen en bezienswaardigheden, maar ook over de minder gebaande paden waardoor de gids unieke inkijkjes geeft in het dagelijks leven in Sevilla. Handig zijn de oriëntatiekaartjes bij elk van de vijftien hoogtepunten. De lekkerste tapasrestaurants, de gezelligste barretjes, hotels en de leukste winkels staan op de kaart vermeld en worden in de tekst beschreven.

Een grote uitneembare kaart is vast onderdeel van de Extra-gidsen. Uiteraard bevat de gids – naast de vijftien hoogtepunten – een introductie met de geschiedenis, algemene informatie zoals openbaar vervoer en evenementen. De gids biedt – ook ingetekend op de kaart – twee stadswandelingen ‘In het spoor van Carmen’ en natuurlijk een ‘Tapastocht’.

De ANWB Extra-gidsen kosten € 10,50 per stuk (niet-ANWB leden betalen € 10,95) en zijn verkrijgbaar bij ANWB-winkels, boekhandel, warenhuizen en te bestellen via anwb.nl
Er zijn ook ANWB Extra- gidsen van andere Spaanse steden zoals Barcelona, Valencia, Madrid, en in het voorjaar ligt ook ANWB Extra Bilbao in de schappen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.