Sprookjescamping opent overdekt speelparadijs

De site van de Sprookjescamping.


Sprookjes bestaan niet? Op Sprookjescamping de Vechtstreek wel! Op deze vijf sterren ANWB Top camping staan elke dag de lieve en soms een tikkeltje ondeugende Sprookjesfiguren klaar om samen met het professionele animatieteam gezinnen een onbezorgde vakantie te bezorgen. De Sprookjescamping opent met Pasen een gloednieuw overdekt speelparadijs: de Kasteeltuin. Kinderen kunnen hier spelen op uitdagende speeltoestellen, terwijl hun (groot)ouders genieten van een kopje koffie in de vernieuwde horecagelegenheid of boodschappen doen in de nieuwe winkel.

Sprookjescamping de Vechtstreek is een vijfsterrencamping met een eigen Sprookjesverhaal en Sprookjesfiguren. Samen met onder andere Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins en Bumpie de Beer beleven kinderen avonturen. Er zijn verschillende accommodatie-typen, variërend van een eigen kampeerplek tot een houten Sprookjes Kota en van een Sun Lodge met dakterras tot een Kasteel Lodge, waar kinderen zich prins(es) van het kasteel kunnen wanen. De camping beschikt onder andere over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 buitenspeeltuintjes en vanaf dit voorjaar ook over een nieuwe binnenspeeltuin, horecagelegenheid en winkel.

Het binnenspeelparadijs de Kasteeltuin bestaat uit een gedeelte met speeltoestellen van zachte materialen, zoals een glijbaan en doorkruiptunneltje, waar kinderen tot en met 3 jaar veilig kunnen spelen. Kinderen vanaf 4 jaar leven zich uit in een apart, uitdagend speelgedeelte, waar volop geklauterd en geklommen kan worden. Bovendien zijn er in de Kasteeltuin diverse familiespellen aanwezig en een zandhoek.

De Sprookjescamping is gelegen in het Vechtdal waar kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. De Sprookjescamping opent op 7 april 2017 haar deuren voor een nieuw seizoen Sprookjesplezier.
Bezoek voor meer informatie www.sprookjescamping.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.