Voornemens volhouden door jezelf te verwennen

#molitor

Een bericht gedeeld door Laura Gonzalez (@laiglez) op


De kop is eraf, 2017 is echt van start. Lukt het je een beetje om je goede voornemens vol te houden? Iedereen neemt ze voor… meer bewegen, gezonder eten, vaker de frisse lucht in… Mooie plannen die snel gemaakt worden, maar het volhouden is weer een heel ander verhaal. Maar door jezelf te verwennen en te belonen kan het lukken. Ter inspiratie heeft Secret Escapes de mooiste bestemmingen en leukste ideeën voor een ontspannen wellness getaway op een rijtje gezet.

’s Werelds grootste sauna in Duitsland
Wist je dat.. de grootste sauna ter wereld op slechts een paar uurtjes rijden aan je voeten ligt? Op ongeveer 120 kilometer ten zuiden van het Duitse Sinsheim vind je Thermen & Badewelt waar je je kunt vergapen aan 166 vierkante meter wellness & relexation; de vermelding in het Guiness Book of Records meer dan waard. Terwijl je geniet van de warmte, kijk je door een enorme glazen wand in een waanzinnig aquarium vol Japanse koikarpers. Hoe zen wil je het hebben?!

Combineer op de terugweg naar huis recordbrekende wellness met een welverdiende citytrip in het verrassende Düsseldorf; rustig slapen in een geluidsdichte kamer en toch niets missen van het bruisende stadsleven. Midden in het centrum, op een van de beste locaties in de stad, direct aan de Königsallee, ligt het koninklijke vijfsterren Steigenberger Hotel. Vanuit het hotel loop je zo de Kö op waar vele designers hun eigen boetiek hebben. Of je trekt je sneakers aan voor een run door het mooie stadspark. Na al deze inspanning is het heerlijk relaxen in de moderne wellnessruimte van het hotel met twee sauna’s en een regendouche.

Franse weldaad
Ga je nog op wintersportvakantie, maar heb je nog niet geboekt? Wij tippen Hotel Macchi in Châtel, een skigebied dat onderdeel uitmaakt van het uitgestrekte en populaire Portes du Soleil. Na een lange dag skiën keer je terug naar dit sfeervolle hotel voor ontspanning in het zwembad, de sauna, jacuzzi of hamam.

Flaneren, borrelen en bijkomen tegelijkertijd? trakteer jezelf op een citybreak Parijs en overnacht in het extravagante Molitor Paris. Dit hotel is een art deco-meesterstuk met imposante wellnessruimte, rooftopbar én toprestaurant. Gelegen in het stijlvolle 16e arrondissement is dit hotel met haar twee legendarische zwembaden een begrip in de Franse hoofdstad. Saillant detail… de hoofdpersoon uit het beroemde en verfilmde boek ‘Life of Pi’ – Piscine Molitor Patel is vernoemd naar het zwembad van dit hotel!

Over Secret Escapes
Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 30 miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste onlineprijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s zoals een kamer-upgrade, een diner, een fles champagne of een spabehandeling aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje, de V.S., Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië.Zie voor meer info www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.