AccorHotels en Rixos Hotels werken samen


AccorHotels en Rixos Hotels gaan samenwerken om een gezamenlijk focus te ontwikkelen bij wereldwijde activiteiten in het resortsegment. Door de nieuwe samenwerking voegt AccorHotels 15 iconische hotels toe aan het netwerk. Alle hotels zijn ideaal gelegen in de volgende premium resort markten: Turkije, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte, Rusland en Europa. Als onderdeel van deze samenwerking gaan vijf Rixos hotels in de stadscentra zichtbaar het merk AccorHotels uitdragen. De vijf hotels in de stadcentra zullen ook beheerd worden door AccorHotels. Op korte termijn zal Rixos een tweede iconisch hotel in Dubai toevoegen. Eind 2018 worden accommodaties in Abu Dhabi en de Malediven toegevoegd, waardoor Rixos zijn groei in het resortsegment benadrukt.

De Rixos collectie bevat noemenswaardige en kenmerkende resorts zoals het Rixos Premium Belek in Turkije en het Rixos The Palm in Dubai. Bovendien heeft Rixos geïnvesteerd in het grootste life- en entertainment centrum van Turkije, het Land of Legend Theme Park, dat in juli van 2016 de deuren opende in Antalya, de toerismehoofdstad van het land. De joint-venture tussen AccorHotels en Rixos neemt verantwoordelijkheid voor het beheer van het hotel in het toonaangevende entertainmentpark.

AccorHotels en Rixos Hotels werken samen 8

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.