Aruba en Bonaire nieuwe bestemmingen Corendon


Corendon start, in samenwerking met luchtvaartmaatschappij KLM, met het aanbieden van reizen naar Aruba en Bonaire. Vanaf juli 2017 is het mogelijk om met Corendon naar de Benedenwindse Eilanden Aruba en Bonaire te vliegen. Een negendaagse vakantie naar Aruba inclusief retourvlucht en transfer kan geboekt worden vanaf € 599. Bonaire wordt aangeboden vanaf € 699 per persoon.

Steven van der Heijden, CEO van Corendon: “Met het toevoegen van Aruba en Bonaire als vakantiebestemmingen is ons aanbod compleet in het Caribisch gebied. Het zijn zeer populaire eilanden die beide een fantastisch klimaat, gevarieerd aanbod hotels, prachtige stranden en een gemoedelijke sfeer kennen. Om de eilanden toegankelijk te maken voor de Nederlandse vakantiegangers bieden wij uiteraard een scherpe prijs-kwaliteitverhouding”.

Aruba
Vanaf 1 juli 2017 is het mogelijk om met Corendon het hele jaar door, twee keer per week en vanaf november 2017 drie keer per week, op vakantie te gaan naar ‘One Happy Island’ Aruba. Vanaf 4 september 2017 biedt Corendon het hele jaar door, op maandag en donderdag in samenwerking met KLM, vakanties aan naar Bonaire. Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland met Nederlands als voertaal.

Sinds 2014 vliegt Corendon, in samenwerking met KLM, dagelijks naar het vakantie-eiland Curaçao. Corendon brengt jaarlijks ruim 20.000 Nederlandse en Belgische vakantiegangers naar het eiland. Aruba en Bonaire zijn nu al boekbaar via www.corendon.nl/aruba en www.corendon.nl/bonaire.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.