‘Vechtdal’ eerste camperplaats met wellness

Hout om je hottub op te warmen op camperplaats Vechtdal. Foto: PR


Vechtdal Overijssel krijgt in Nieuwleusen de eerste camperplaats in Nederland met wellness faciliteiten.
De camperplaats is gelegen in het Vechtdal op de grens van het Reestdal en is een initiatief van Janny Dekens in samenwerking met provincie Overijssel. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van haar in vervulling. Op vrijdag 24 maart vindt de officiële opening plaats door Ank Bijleveld, commissaris van de Koning, in besloten kring van genodigden.

Hottub
Het terrein beschikt over 12 verharde camperplaatsen van 80 m2 waarvan vier met privé hottub, massageruimte, sauna en zelfs een schoonheidssalon. Daarmee is het de eerste camperplaats van Nederland met wellness mogelijkheden. Faciliteiten als broodjesservice, arrangementen en gratis WiFi, gecombineerd met de rust en ruimte in de omgeving maakt de nieuwe camperplaats een aanwinst voor de regio. De camperplaats is goed bereikbaar op zo’n 7 km van de A28.

Fietsroutes
De directe nabijheid van cultuurrijke Hanzesteden als Zwolle en Kampen en pittoreske plaatsen als Giethoorn, Staphorst, Dalfsen, Ommen en Hardenberg maken de ligging ideaal voor camperliefhebbers. De Vecht biedt, al kronkelend door het Vechtdal, veel recreatiemogelijkheden en ook zijn er vanaf de camperplaats veel (smaak)fietsroutes en wandelroutes mogelijk. In deze regio zijn veel streekproducenten en smaakadressen te vinden, zoals Wijngoed de Reestlandhoeve met wijnwandelpad, wijnproeverijen en arrangementen.

Sauna bij de camperplaats Vechtdal. Foto: PR

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.