Met de lentepas van Keukenhof begint de lente pas…


Keukenhof biedt de mogelijkheid om optimaal van het park te genieten. De Lentepas geeft namelijk gedurende de gehele openstelling van 23 maart t/m 21 mei 2017 toegang tot alle onderdelen van het bloemenpark van 32 ha inclusief de speciale evenementen. Dat betekent “Keukenhof-genieten” wanneer men wil.

Om al het schoons van Keukenhof in één dag te zien is bijna ondoenlijk. De evenementen en bloemschikdemonstraties, fietsen en fluistervaren, het Dutch Design mozaïek, het themapaviljoen Tulpomania, de fashion-tentoonstelling van orchidee en anthurium en de kunstwerken zijn de moeite waard om meerdere malen van Keukenhof te genieten. De inspiratietuinen tonen ideeën, trends en toepassingen voor in de eigen tuin.

Een Lentepas 2017 kost 45 euro en is aan te vragen via www.keukenhof.nl en is ook bij de kassa (met pasfoto) te verkrijgen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.