Nieuw in Frankrijk: glamping met privé-wellness


Vanaf deze zomer is het mogelijk om luxe kampeeraccommodatie te boeken inclusief een eigen jacuzzi of hottub. De Franse campingketen Les Castels introduceert deze optie op diverse locaties in Frankrijk. Dit nieuwe aanbod beantwoordt aan de wens van vakantiegangers om comfortabel buitenleven met privé-wellness te combineren.

Liep Les Castels al voorop met de introductie van glamping (logeren in boombut, safaritenten, tipi’s etc) op hun bestaande campings, nu is een selectie van traditionele accommodaties zoals mobilhomes en chalets opgewaardeerd met eigen hottub of jaccuzi. Deze zijn te vinden op diverse locaties in Bretagne, Normandië, Zuidelijke Alpen en de Pyreneeën. Ook nieuwe glampingverblijven worden voorzien van privé-wellness. Zoals op
Camping Le Ruisseau in Baskenland, waar nieuwe houten lodges zijn gebouwd met een etage: beneden wonen, koken en relaxen in de jacuzzi, boven slapen. In alle gevallen zijn de wellnessfaciliteiten afgestemd op het volume van de accommodatie. Dus een gezin van 4 personen heeft de beschikking over een jacuzzi of hottub voor 4.

Het wellness-effect zorgt ook voor bredere ontwikkelingen op de campings van Les Castels. Zo opent Domaine de Sévenier in de Ardèche een fitness- en wellnesscentrum, toegankelijk voor alle gasten van de camping. Deels overdekt, deels in de open lucht. Blikvanger is de sauna met panoramavenster, voor maximaal uitzicht op de fraaie natuurlijke omgeving. Ook diverse andere Castels campings beschikken over wellnesscentra en bieden aanvullend massages en yogalessen.

Meer informatie op www.camping-castels.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.