Omniversum presenteert VR-experience OmniVRsum

Virtual Reality in het Omniversum. Foto: PR


Nieuw in het Haagse grootbeeldfilmtheater Omniversum: de virtual reality-experience OmniVRsum. Bij de eerste film krijgen bezoekers de gelegenheid zich even astronaut te voelen. Je zet de VR-bril op, stapt in een ruimtevaartuig en de piloot naast je zet de lancering in gang. Al snel vlieg je boven de aarde, heb je een spectaculair uitzicht vanuit de ruimte en krijg je een demonstratie in gewichtloosheid.

De VR-experience duurt vier minuten. De films wisselen een paar keer per jaar. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van Omniversum en kosten 3,50 euro als je in bezit bent van een filmticket en vijf euro zonder filmticket. OmniVRsum Experience beschikt over drie stoelen.

Omniversum|President Kennedylaan 5|Den Haag

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.