Tel Aviv opent pop-up lifeguard tower-hotel

Het beschilderde strandwachtershuisje. Foto: PR


Op het strand van Tel Aviv is deze week het eerste lifeguard tower-hotel ter wereld geopend door de burgemeester van Tel Aviv-Jaffa, Ron Huldai, en de secretaris-generaal van het Ministerie van Toerisme, Amir Halevi. Een voormalige strandwachtershuisje is onlangs omgeturnd tot een pop-up boetiekhotel, voorzien van alle gemakken van een vijfsterrenaccommodatie inclusief roomservice, een privé-butler, ontbijt op bed en vele extra’s.

Tussen 14 maart en 4 april zullen online influencers en winnaars van de internationale #takeme2telaviv-competitie overnachten in het lifeguard tower-hotel. Deelnemers aan deze competitie werd gevraagd een foto te delen op Facebook of Instagram, waarbij ze gehuld in een strandoutfit een bordje ophielden met de tekst #TAKEME2TELAVIV.

Burgemeester van Tel Aviv-Jaffa, Ron Huldai: “Op veel vlakken is Tel Aviv vernieuwend en baanbrekend, zo ook op het gebied van toerisme. Dit lifeguard tower-hotel is daar een goed voorbeeld van. Het biedt een geweldige kans om de stad te ontdekken, inclusief het prachtige strand. Ik weet zeker dat de gasten van dit pop-up-hotel hun belevenissen zullen delen met hun vrienden, waar ook ter wereld.”

Secretaris-generaal van het Ministerie van Toerisme, Amir Halevi: “Gedurende de afgelopen jaren heeft het Israëlisch Ministerie van Toerisme de marketingactiviteiten innovatief ontplooid. Wij focussen ons op nieuwe nichemarkten en ontwikkelen nieuwe, creatieve marketingstrategieën. Dankzij investeringen van het ministerie, en het geweldige klimaat van Tel Aviv, is de campagne rondom het lifeguard tower-hotel een geweldig succes. Meer dan 300 miljoen keer is de speciale actiepagina bekeken. Deze competitie is onderdeel van de “two cities, one break” marketingcampagne, waarbij gefocust wordt op een citybreak Tel Aviv en Jeruzalem.”

Het interieur van het huisje, dat ui twee verdiepingen bestaat. Dit is de bovenste verdieping. Foto: PR

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.