Corendon vergroot aanbod op Sicilië

Een Boeing van Corendon onderweg. Foto: PR


Corendon heeft voor zomer 2017 het vakantieaanbod naar het Italiaanse eiland Sicilië uitgebreid. De reisorganisatie biedt vanaf dit jaar een diversiteit aan hotels in zowel het noordwesten als aan de oostkant van het eiland. Vanaf 15 juni tot en met 26 oktober 2017 is het mogelijk om met de Nederlandse touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelier, eenmaal per week rechtstreeks van Amsterdam naar luchthaven Trapani-Birg te vliegen op de meest westelijke punt van het eiland. Corendon is de enige maatschappij die rechtstreekse vluchten vanuit Amsterdam naar deze luchthaven aanbiedt. Daarnaast vliegt Corendon van april tot november twee keer per week naar de oostelijk gelegen luchthaven Catania. Een achtdaagse All Inclusive vakantie naar Sicilië is bij Corendon te boeken vanaf € 299 per persoon.

Strand en cultuur
Sicilië is het perfecte vakantie-eiland voor een strandvakantie gecombineerd met heel veel cultuur. Dankzij het heerlijk mediterrane klimaat en de zuidelijke ligging kennen niet alleen de typische zomermaanden, maar ook de maanden mei en oktober zeer aangename temperaturen. Sicilië is een schitterend groen en bergachtig eiland met zeer veel bezienswaardigheden waaronder de historische steden Catania, Palermo en Siracusa. Ook de Griekse tempelvallei Agrigento en de vulkaan de Etna zijn ‘must sees’ tijdens een bezoek aan dit karakteristiek stukje Italië.

Omgeving
Corendon heeft verschillende hotels geselecteerd in diverse badplaatsen, zoals het westelijk gelegen Mazara del Vallo en de gemeente Licata waar prachtige bezienswaardigheden en monumenten te vinden zijn. De typisch Siciliaanse badplaats Lido di Noto waar Corendon hotels aanbiedt, ligt op circa 5 kilometer van de stad Noto, een van de belangrijkste baroksteden van Italië en sinds 2002 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Aangezien Sicilië zich uitstekend leent voor cultuurvakanties biedt Corendon ook fly & drives aan op het eiland.
Meer informatie over een Corendon vakantie op Sicilië via: www.corendon.nl/italie/sicilie

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.