Dinner in the Sky komt naar Nederland!


Dinner in the Sky vindt zaterdag 20 mei 2017 in Nederland voor het eerst plaats. Het evenement dat georganiseerd wordt door de Belafonte Event Group is al in 59 landen te zien geweest en binnenkort heeft Den Haag de Nederlandse primeur.

Dinner in the Sky is een bijzondere kans om de Haagse haute cuisine te ontdekken op een aparte manier. Op 20 mei aanstaande bevinden 22 gasten per tafel zich samen met een sterrenchef op vijftig meter hoogte aan tafel met een uniek uitzicht over de hofstad en haar omgeving. Het concept werd tien jaar geleden in het leven geroepen door Belgisch topondernemer en Fungroup-eigenaar Stefan Kerkhofs. Inmiddels gaat het evenement de hele wereld over. Van Sydney tot aan Las Vegas en van Londen tot aan Brussel: bijna iedere grote stad heeft al kennis kunnen maken met het spektakel.

Decor voor de Nederlandse versie is Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, waar 20 mei gedurende de hele dag vier rondes richting de top plaats zullen vinden. Initiatiefnemers van de Belafonte Event Group kijken enorm uit naar de lancering in Nederland. BEG: ‘Met je beste vrienden, mooiste zakenrelaties of leukste familieleden aan tafel met een ongekend uitzicht, onder het genot van speciaal geselecteerde wijnen en uitzonderlijke gerechten bereid door niemand minder dan chef kok Marc Smeets. Mooier wordt het niet! Dinner in the Sky is echt een unieke ervaring, zowel voor bedrijven die hun merk willen branden, als voor groepen die persoonlijk iets te vieren hebben.’ Ook voor de enkele individu zijn plaatsen beschikbaar.

Programma
Lunch 13:45 tot 15:00uur
High Tea 15:30 tot 17:00uur
Diner 1 17:30 tot 18:45uur
Diner 2 19:15 tot 20:30uur

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.