Drukke Pasen in Keukenhof

Een bericht gedeeld door GenSnow (@gensnow) op


Keukenhof heeft in het paasweekend 150.000 bezoekers verwelkomd. Er was vooral veel belangstelling van Nederlandse gezinnen, Duitse en Amerikaanse gasten en opvallend veel Belgen en Fransen. Veel gasten komen speciaal voor Keukenhof naar Nederland. 80% van de bezoekers kwam zoals gebruikelijk uit het buitenland.

“De combinatie van de schitterende bloei in het park, de bloeiende bollenvelden in de streek en het mooie weer op paaszaterdag heeft er voor gezorgd dat Keukenhof bijzonder goede Paasdagen heeft gehad”, stelt Bart Siemerink, directeur Keukenhof.

Hoewel het druk is in de Bollenstreek kan het verkeer zonder al te veel problemen doorrijden. Door de goede samenwerking met verkeersdiensten en het nieuwe parkeerterrein was Keukenhof goed bereikbaar.
Er komen veel bezoekers met het openbaar vervoer via Schiphol, Leiden en Haarlem naar Keukenhof.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.