Hellendoorn heeft zijn eigen DrakenNest

De nieuwe attractie Het DrakenNest is geopend in Avonturenpark Hellendoorn. Kinderen van Stichting het Vergeten Kind durfden het aan om als eerste plaats te nemen in deze spannende attractie. Na het gezamenlijk aftellen en gevaarlijk ogende vuurexplosies begon Het DrakenNest heen en weer te wiegen en te draaien. De kinderen gierden het uit en genoten zichtbaar.

De attractie
Het DrakenNest is een primeur voor Nederland omdat deze ‘Mega Disk’O’ attractie nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is mooi vormgegeven, waardoor bezoekers het gevoel hebben in een ridderverhaal te zijn beland.

Samenwerking Stichting Het Vergeten Kind
De opening van Het DrakenNest betekent ook de start van een samenwerking tussen Avonturenpark Hellendoorn en Stichting Het Vergeten Kind. Zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in een onveilige of instabiele situatie. Samen met Avonturenpark Hellendoorn geven zij kinderen de mogelijkheid om een dag lang op avontuur te gaan in het park. Vier jaar lang zal Avonturenpark Hellendoorn de stichting 250 toegangstickets ter beschikking stellen om kinderen een mooie dag te bezorgen, zodat zij zich onder kunnen dompelen in alle avonturen die het park te bieden heeft.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.