Het is bijna Biermaand in Leuven


De lentekriebels zijn ook voelbaar in de hoofdstad van de provincie Vlaams-Brabant. Het is goed vertoeven op de zonnige terrassen in Leuven en er staan weer vele festivals en activiteiten op de agenda. Vanaf 21 april is Leuven Biermaand waardoor de stad in het teken staat van bier. Time to momo local Jorien Schroeven heeft een speciale route uitgestippeld door het historisch stadscentrum van de zuiderburen. Vanaf deze maand biedt time to momo een miniguide met deze stadswandeling gratis aan via de boekhandel, eigen app en website.

Geen fan van bier of geen tijd in april? Geen probleem, er zijn genoeg redenen om naar Leuven te gaan. Overal in de stad zijn er kleine parken, knusse koffietentjes en gezellige winkelstraten te vinden. Het autovrije stadscentrum biedt genoeg shopping mogelijkheden. Leuke boetiekjes worden afgewisseld met de bekendere ketens. Foodies kunnen hun hart in de studentenstad ophalen, naast de budgetvriendelijke adresjes zijn er ook genoeg fine dining-restaurants.

Stadswandeling Leuven
De time to momo route wijst de weg door de wirwar van straten in het centrum van Leuven en toont de stad die zoveel meer is dan een studentenstad. Een wandeling door het historisch stadscentrum geeft de verschillende facetten van Leuven weer. Naast de turbulente geschiedenis van de stad die zichtbaar is, hebben de gildehuizen van weleer plaatsgemaakt voor talloze cafés, snackbars en restaurants om aan ieders wensen te voldoen.

Over time to momo
time to momo (voorheen 100% stedengidsen) focust zich op de feel good experience tijdens citytrips. Met stedengidsen, apps en losse routes brengt time to momo de stedenreiziger langs restaurants, cafés, musea, galeries, winkels en bezienswaardigheden waar de locals graag komen. Alle highlights uit de steden zijn geschreven en gefotografeerd door een onafhankelijke redactie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.