Jo&Joe opent eerste locatie op Franse surfspot

Het nieuwe merk van AccorHotels (JO&JOE) gaat zijn allereerste locatie openen in de Franse surfplaats Hossegor, Frankrijk. Dit nieuwe Open Huis-concept combineert volgens het bedrijf alle voordelen van een hotel, hostel en vakantiewoningen. Voor de opening in Hossegor bundelt JO&JOE de krachten met de iconische surfmerken Quiksilver en Roxy. Het doel van de allereerste JO&JOE is om een nieuwe en authentieke ervaring te bieden voor reizigers én locals, om samen te komen en te relaxen. Volgende JO&JOE openingen staan voor 2018 gepland in Parijs en Bordeaux.

Surfen
Om het nieuwe hospitality concept wereldkundig te maken heeft JO&JOE gekozen voor Hossegor, een plaats die bekend staat als ideale surflocatie. Het bijzondere gebouw waarin JO&JOE is gevestigd is gebouwd met respect voor de lokale architectonische stijl en heeft een bebladerde tuin van ongeveer 10.000m2. Alles is zo ingericht dat de binnenruimtes en buitenruimtes naadloos in elkaar overlopen. Het gebouw is een mix van hotel, hostel en vakantiewoningen en benadrukt daarmee zijn onderscheidende DNA in de hospitality branche.

Slaap-mogelijkheden
Om iedereen zijn privacy te geven, bieden de slaapaccommodaties verschillende oplossingen om aan alle behoeftes te voldoen; Together (een gedeelde slaapruimte voor 7 tot 12 personen), Out of The Ordinary (een uniek aangelegde accommodatie voor maximaal 10 personen) en Yours (privé kamers voor 2 tot 5 personen). De gemeenschappelijke ruimte bestaat deels uit het HAPPY HOUSE, een privé ruimte uitgerust met kluizen die gebruikt kan worden om te relaxen, werken, koken of om de was te doen. Het andere deel van de gemeenschappelijke ruimte bestaat uit de PLAYGROUND, geopend voor zowel locals als reizigers. Er is een bar met lokale bieren en een restaurant dat verse lokale gerechten serveert. Een volledig menu is er al vanaf 10 euro. Ontbijt wordt de hele dag geserveerd voor 4 euro. De PLAYGROUND is de plek waar evenementen plaatsvinden – concerten, workshops, bijeenkomsten en verscheidene activiteiten die zijn voorgesteld door reizigers, locals of de staf van JO&JOE. Deze gedeelde ruimtes reiken tot buiten waar je een terras aantreft, maar ook een jeu de boules veld, hangmatten en een privétuin. Een ideale plek om te relaxen in de zon en om van de natuur te genieten.

Belangrijkste informatie JO&JOE Hossegor:
– Opening 29 mei 2017
– 145 bedden vanaf €19 per nacht
– Volledig menu vanaf €10
– Ontbijt voor €4
– 15 tot 20 banen gecreëerd
– Tuin van 10.000 m2, op 400 meter afstand van de zee

Vanaf nu te boeken via www.joandjoe.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.