Show met avonturier bij Landal Miggelenberg

Rogier de Avonturier tijdens zijn show. Foto: PR


Landal Miggelenberg organiseert voor zijn gasten, maar ook voor mensen van buiten het park, een show. Op zondag 16 april komt daar Rogier de Avonturier. “Misschien denk je wel dat een avonturier in de jungle hoort, maar een avontuur beleef je overal! Met Rogier de Avonturier beleef je de gekste en leukste avonturen. Hij gaat regelmatig op pad met een show waar altijd wel iets gebeurt. Vaak is hij op zoek naar vreemde dieren en spannende verhalen”, zo omschrijft Landal de show zelf, die op 16 april van 15 tot 16 uur gegeven wordt bij Landal Miggelenberg in Hoenderloo. De toegang is net als het parkeren gratis.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.