Travel LIght binnenkort ook in Belgie en Engeland


De Nederlandse startup Travel Light gaat z’n premium bagageservice als optie aanbieden aan klanten van The Travel Club en YourTravel. Reizigers die hun vakantie bij deze organisaties boeken hoeven daardoor niet langer met hun koffers te slepen.
Vanaf vandaag bieden 270 reisadviseurs van The Travel Club en YourTravel de premium huis-naar-hotel-bagageservice van Travel Light aan. “Reizigers willen service en dat het liefst voor een goede prijs. Met de bagageservice van Travel Light geven we invulling aan een steeds sneller groeiende vraag naar comfort”, aldus Martine de Knoop – Manager Business Development van The Travel Club. “Travel Light biedt een zeer complete service. Dat blijkt ook wel uit de waardering door klanten. Die geven het bedrijf een 9,5.”

Einde aan ergernis
Travel Light is nu twee jaar actief en biedt een nieuwe manier van reizen. Bagage wordt thuis opgehaald en afgeleverd op de plek van bestemming, zodat passagiers niet langer met koffers hoeven te slepen op de luchthaven. Veel mensen zien op tegen het sjouwen van bagage. Net als onduidelijke en uiteenlopende bagageregels en de extra tarieven bij het inchecken. “Aan al die ergernis maken wij een einde”, vertelt Sven de Laaf van Travel Light. “Veel Europese luchtvaartmaatschappijen verhogen jaarlijks hun tarieven in aanloop naar het vakantieseizoen, dit jaar met gemiddeld 21 procent. Bagage meenemen wordt steeds duurder zonder dat reizigers daar meer service voor kunnen verwachten.”

Lancering in België
Travel Light haalt de bagage thuis op en levert die af tot bij het hotel. De startup verdubbelt jaarlijks in gebruikers en ziet naast een toename van klanten ook een groei in de bagage die reizigers meenemen wanneer ze de service voor de tweede keer gebruiken. Eind deze maand introduceert Travel Light de service ook voor de Belgische markt. De lancering in Engeland staat later dit jaar gepland.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.