Voorstellingen in het Vondelpark

Overzicht van het theater in het Vondelpark. Foto: PR


In het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam, tussen de bomen, te midden van het stadsgedruis, lijkt het wel of altijd de zon schijnt. Hier kun je beginnende muzikale talenten ontdekken en genieten van bekende artiesten, laten cabaretiers je hard lachen en dansers je verbazen. Op vrijdag 5 mei gaat het Vondelpark Openluchttheater weer beginnen.

Het is de start van een zomerprogramma van ruim vier maanden dat eindigt in september. In mei zijn er verschillende eendaagse festivals en vanaf 4 juni start het zomerseizoen. Vanaf dan is er elke vrijdag, zaterdag en zondag een programma met dans, (jeugd)theater, film, cabaret en veel muziek – variërend van klassiek tot pop.

In de maand mei is er het Kinderbevrijdingsfestival op vrijdag 5 mei, Kwaku Summer Festival Downtown op zondag 21 mei en Summer Breeze Latin op zondag 28 mei. In het Pinksterweekend barst het zomerseizoen echt los. Op zondag 4 juni is het grote openingsconcert en maandag 5 juni staat in het teken van het nieuwste popmuziektalent.

Festivals
vrijdag 5 mei 13.00-20.00 uur Kinderbevrijdingsfestival
zondag 21 mei 13.30-21.00 uur Kwaku Summer Festival Downtown
zondag 28 mei 13.30-18.00 uur Summer Breeze Latin

Zomerprogramma
4 juni – 10 september 2017
Pinksterweekend zondag 4 juni & maandag 5 juni vanaf 14.00 uur.
vrijdag 20.30 uur, zaterdag vanaf 14.00 uur, zondag vanaf 12.00 uur.

Wie treden er op?
Ben je benieuwd wie er allemaal komen optreden? Vanaf 20 april staat het volledige zomerprogramma online: www.openluchttheater.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.