Wow Air voegt Chicago toe als nieuwe bestemming

Chicago. Foto: PR


Wow air kondigt weer een nieuwe bestemming in Amerika aan. De low-cost airline groeit ook dit jaar gestaag door: dit keer wordt het netwerk uitgebreid met de metropool Chicago. Na de laatste toevoeging van Pittsburgh vanaf juni dit jaar, is Chicago hiermee de tiende bestemming van Wow air in Noord Amerika. Vanaf 13 juli 2017 zal de maatschappij vier keer per week van IJsland naar Chicago vliegen. De vluchten zijn beschikbaar vanaf €139 enkele reis.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Chicago aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen als tiende Noord-Amerikaanse bestemming. Dit is onze vierde nieuwe intercontinentale bestemming binnen een paar maanden, wat maakt dat we nu maar liefst 32 bestemmingen aanbieden. Chicago is, als grootste metropool na New York en Los Angeles, een hele mooie toevoeging voor WOW air en met een recordaantal bezoekers aan de stad vorig jaar is er geen betere tijd om Chicago te bezoeken.”

WOW air groeit hard
WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan kosteloos verlengd worden zodat je een paar dagen de tijd hebt om IJsland te verkennen. Per week staan er vier vluchten gepland naar Chicago; op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag met terugvluchten op dezelfde dagen. De vluchten van WOW air naar Los Angeles, San Francisco, Washington D.C., Boston en New York zijn al populair en ook Miami en Pittsburgh, die vanaf respectievelijk 5 april en 16 juni aangevlogen worden, beloven een succes te worden.

Twee keer per dag vanaf Amsterdam
De aankondiging van al deze nieuwe bestemmingen sluit aan met de tweede dagelijkse vluchten van WOW air naar Amsterdam, die vanaf nu uitgevoerd worden. De lowcoster ziet Amsterdam als een van de belangrijkste Europese bestemmingen en gaat vanaf nu zowel ’s ochtends als ’s avonds tussen Amsterdam en Reykjavik vliegen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.