Getaway Travel werkt met wedstrijd aan milieu


Het online reisplatform Getaway Travel zet zich de komende weken in voor ‘250.000 schepjes’. Deze schepjes willen ze binnenhalen voor hun partner Justdiggit door middel van verschillende campagnes, acties en events. Zoals een verzoek van Getaway Travel aan reizigers om hun reiservaringen te delen. Voor elke gedeelde reiservaring in de vorm van een review, fotos en/of video’s, worden er groene schepjes verzameld. Deze schepjes zet Getaway Travel uiteindelijk om in een donatie aan Justdiggit voor een groenere aarde. Om de motivatie van reizigers te prikkelen, rolt het online reisplatform de komende weken verschillende acties uit, waarbij deelnemers kans maken op prijzen of in aansprekende fysieke events hun reiservaringen delen. Zo stelt Sawadee een complete rondreis inclusief vliegtickets beschikbaar en geeft Jet Airways twee vliegtickets naar India of Canada weg.

Workshops
Inmiddels hebben meer dan 500 reizigers workshops van de Getaway Academy gevolgd. “We hopen dat onze oud-studenten in grote getale naar de Reviewathon komen; het lijkt ons geweldig hun reiservaringen te horen nadat ze bij ons een workshop gevolgd hebben”, aldus Lieve Weeteling, community manager van Getaway Travel.Door middel van een reisfotowedstrijd zullen reizigers geïnspireerd worden hun mooiste foto’s en reiservaringen te delen. “Wij brengen reizigers op een leuke, niet belerende wijze in contact met Justdiggit en maken hen zo bewust van de footprint die reizen achterlaat. Door onze donatie aan Justdiggit proberen wij ons steentje bij te dragen.”, aldus Frank Klein, oprichter van Getaway Travel.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.