Kijken waar de medicijnen groeien

De tuinen in de gemeente Elburg.


De A.Vogel tuinen bij ’t Harde op de Veluwe zijn vanaf vandaag weer geopend voor publiek. De plek waar talloze geneeskrachtige kruiden en planten tot bloei komen én waar je kunt genieten van een dagje uit. Nieuw onderdeel dit jaar is de Luistertour, waarmee je de A.Vogel tuinen op een interactieve manier kunt ontdekken.

Met de interactieve Luistertour kom je meer te weten over het verhaal van Alfred Vogel, verschillende kruiden en planten, ecologisch telen en de geschiedenis van het Landgoed Zwaluwenburg. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan 70% van de ingrediënten in de A.Vogel producten uit de Nederlandse A.Vogel tuinen komen? En dat de planten veelal met de hand worden geoogst? Wilfred Schenk, hoofd A.Vogel tuinen: “Wij willen met de Luistertour de bezoeker wat leren én uitdagen om op ontdekkingstocht te gaan, dwars door de bloeiende velden, over het Blotevoetenpad en langs de Pluk- en Smultuin.”

Een bezoek brengen aan de ecologische A.Vogel tuinen kan van 1 mei t/m 28 oktober. De tuinen zijn gratis te bezoeken en dagelijks geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De tuinen liggen op Landgoed Zwaluwenburg, aan de Eperweg tussen ’t Harde en Elburg. Voor meer informatie ga naar: www.avogel.nl/tuinen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.