Mercure hotels opent vestiging in Dubai


AccorHotels breidt zijn netwerk van Mercure hotels uit met een hotel in Dubai, gelegen aan de Sheikh Zayed Road, de hoofdverkeersader van Dubai. Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments zal de deuren openen op 19 mei 2017. Eind 2018 is de renovatie naar verwachting afgerond en zal het Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments het grootste Mercure hotel ter wereld zijn.

Renovatie
In de eerste renovatiefase worden 120 kamers gerenoveerd om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van het merk Mercure. De kamers zullen traditioneel ingericht worden, maar tegelijk fris en modern ogen. In de tweede fase worden de overige kamers en accommodaties gerenoveerd en heringericht. Na de renovatie zal dit hotel, met 1.015 kamers, het grootste etablissement zijn van het wereldwijde netwerk van Mercure. Behalve de moderne suites en de eenkamer- en tweekamerappartementen komen er ook vier verschillende restaurants, een loungebar, een wellnessruimte, waterpijpsalon, een spa en een zwembad. Na de renovatie zal Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments beter inspelen op de behoeftes van de zakenreiziger, met meer dan 400 m² vergaderruimte.

Stadscentra
Naast Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites & Apartments heeft het merk Mercure nog 23 hotels (open of nog in ontwikkeling) in zijn bestaande portefeuille in het Midden-Oosten. Het merk Mercure telt 740 hotels met elk een eigen persoonlijkheid. De hotels bevinden zich traditioneel in stadscentra of in populaire badplaatsen. Mercure Dubai Barha Heights Hotel Suites & Apartments ligt aan de Sheikh Zayed Road, op een steenworp van de voornaamste zakendistricten en toeristische trekpleisters van de stad, waaronder Dubai Media City, Mall of the Emirates, Emirates Golf Club, Knowledge Village en Dubai Internet City.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.