Novotel geopend in Londense wolkenkrabber


Onlangs is één van de hoogste hotels van het Verenigd Koninkrijk geopend voor gasten. Novotel London Canary Wharf brengt de geschiedenis van het iconische havengebied Dockland tot leven. Het hotel, gelegen aan de Theems, heeft 39 verdiepingen en biedt een 360-graden uitzicht over Londen.

De spectaculaire wolkenkrabber heeft 313 kamers, 26 individueel ontworpen suites, een gym en (binnenkort) een zwembad. Novotel London Canary Wharf heeft negen vergaderzalen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het industriële karakter van dit bijzondere havengebied. Het hotel mikt op zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Tevens dient het hotel als ontmoetingsplaats, met een koffiebar (Canary Coffee) op de begane grond en een modern restaurant (BŌKAN) op de 38ste verdieping. Het dakterras biedt een spectaculair 360-graden uitzicht over Londen.

Gasten kunnen in- en uitchecken via tablets, zonder de hulp van een receptie. Daarna worden zij welkom geheten door zogenoemde Welcomers, krijgen gasten hun sleutel en kunnen zij direct naar de kamer.

Feiten over Novotel London Canary Wharf:

  • Aantal kamers: 313
  • Aantal suites: 26
  • Aantal verdiepingen: 39
  • Kamerprijzen: vanaf £125 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £235 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Suiteprijzen: vanaf £250 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £340 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Hoogte: 127m boven straatniveau

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.