Rechtstreeks met KLM naar San José

KLM vertrekt vanaf Schiphol. Foto: Elkedagvakantie


KLM breidt per 31 oktober 2017 de dienstregeling uit met rechtstreekse vluchten van Amsterdam naar San José, Costa Rica. De nieuwe vluchten worden uitgevoerd op dinsdag en vrijdag en kunnen vanaf nu worden geboekt op klm.com.

“KLM brengt momenteel veel passagiers naar Costa Rica via Panama. De groeiende interesse voor dit prachtige land vanuit de Europese markt heeft ons doen besluiten ook rechtstreekse vluchten naar San José aan te bieden. “

Pieter Elbers – President-directeur KLM

De heenvlucht vertrekt om 15:25 uur vanaf Amsterdam-Schiphol en komt om 20:05 uur lokale tijd aan op de luchthaven van San José. De terugvlucht vertrekt om 22:05 uur lokale tijd uit San José en komt de volgende dag weer om 15:10 uur lokale tijd aan in Amsterdam.

De vluchten worden uitgevoerd met het modernste toestel uit de KLM-vloot: de Boeing 787-9 Dreamliner. Het toestel heeft in totaal 294 stoelen, waarvan 30 in World Business Class, 219 in Economy Class en 45 in Economy Comfort.

Over San José en Costa Rica
San José is de hoofdstad van Costa Rica. De stad is gelegen in de Valle Central in de westelijke provincie San José en telt 350.000 inwoners. Costa Rica ligt in de Stille Oceaan en de Caribische Zee en heeft een overvloed aan beschermde nationale parken, prachtige zandstranden, actieve vulkanen en bergachtige landschappen. Met bijna drie miljoen natuurliefhebbers die in 2016 het avontuur opzochten in Costa Rica is het land een ware trekpleister voor ecotoerisme en een paradijselijke zonbestemming tijdens de Europese winter.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.