ANWB biedt acht-daagse musical cruise op Middellandse Zee aan

Een musicalshow aan boord. Foto: PR/ANWB


De ANWB biedt een acht-daagse musical cruise op de Middellandse Zee aan met sterren als Stanley Burleson en April Darby. Speciaal voor ANWB-leden staan meet&greets met beide artiesten op het programma.

Dit jaar zullen de Nederlandse musicalsterren ’s avonds schitteren tijdens de cruise door het West Middellandse Zeegebied. Op zondag 8 oktober 2017 vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona met aan boord onder andere musicalsterren Stanley Burleson en April Darby, uit de musical The Bodyguard.

De EPIC, een schip van Norwegian Cruise Line dat bekend staat om het ‘freestyle cruisen’ waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

De acht-daagse reis is volledig verzorgd met retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs de hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca. Naast het entertainment aan boord, waaronder een Broadway musical, kunnen gasten genieten van alle luxe en comfort aan boord én van concerten, exclusief voor ANWB-leden. Een eerder uitgevoerde musical cruise naar de Noorse Fjorden was onder de ANWB-leden een groot succes. De organisatie van de ANWB ontving veel fanmail.

Veelzijdige artiesten
Drievoudig musical award winnaar Stanley Burleson is zanger, danser, acteur, choreograaf en regisseur. Hij speelde de hoofdrol in talloze musical zoals Sister Act, Miss Saigon, La Cage Aux Folles, Evita, Cats, Beauty and the Beast, Passion, 3 Musketiers, Fosse, Elisabeth, Chicago, Joe, Faya, Les Misérables en het komend theaterseizoen is hij te zien in From Sammy With Love.
April Darby speelt op dit moment de hoofdrol in de hitmusical The Bodyguard. Ze was verder te zien in de musical Sister Act en deed in de Verenigde Staten mee aan de televisietalentenjacht American Idol.

Musicalshows
Daarnaast geeft een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble, bestaande uit Nikki van Rossum, Esmée de Boer, Vincent de Lusenet en David van den Tempel, acte de préséance. Tijdens deze exclusieve concerten en meet & greets kunnen de gasten kennismaken met de artiesten aan boord.

Zie ook www.anwb.nl/musicalcruise

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.