Chillen en dansen aan de Spaanse kust

Een van de shows bij het Spaanse hotel. Foto: PR


Voor een vakantie vol zon, zee, strand en leuke evenementen zou je deze zomer je keus kunnen alten vallen op hotel Amàre Marbella aan de Spaanse Costa del Sol. Het visitekaartje van het hotel, Amàre Club, is een combinatie van strand, zwembad en lounge. Naast relaxen kun je hier de gehele zomer genieten van tal van evenementen. Van wekelijkse barbecues tot dansshows en live muziekoptredens.

Amàre Club
Amàre Beach, Amàre Pool en Amàre Lounge vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor de ultieme ervaring in Amàre Club: zon en schaduw, strand en zwembad, dag en nacht, ontspanning en plezier, privacy en goed gezelschap. Geniet van de zon en de zee op de comfortabele ligbedden van Amàre Beach, waar je met een druk op de knop een ober tot je beschikking hebt, terwijl op de achtergrond een DJ met livemuziek de vakantiesferen erin houdt. Amàre Pool biedt een buitenzwembad, inclusief jacuzzi; de perfecte plek om even te ontspannen. In Amàre Lounge kun je daarnaast terecht voor heerlijk eten en drinken en een avond vol entertainment. Geniet van de Mediterrane gerechten en dans daarna tot in de late uurtjes door tijdens een van de vele feestjes of livemuziek evenementen. Tot slot beschikt Àmare over de enige rooftop bar van Marbella: Belvue Rooftop Bar, met een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Geplande evenementen
Deze zomer staat de agenda van Amàre Club vol met leuke feesten en events. Zo wordt er wekelijks een barbecue georganiseerd, waarbij je heerlijk kan eten onder het genot van livemuziek. Daarnaast zijn er maandelijks terugkerende evenementen met een speciaal thema. Waan je geheel in Cubaanse sferen tijdens ‘Cuban Night’, of verdiep jezelf in de Spaanse cultuur tijdens de passionele ‘Beach Flamenco Night’. Tijdens ‘Noche de San Juan’ of ‘Bonfire Night’ vieren de Spanjaarden dat de zomer weer terug is. Het is de kortste en meest magische nacht van het jaar, met livemuziek, vuurshows en andere traditionele gebruiken. Ga tot slot voor een spetterende show naar de ‘Acrobatic Night’, een avond gevuld met visuele shows en acrobatische optredens.

Amàre Marbella Beach Hotel
Amàre Marbella is een hotel met 236 kamers aan de Costa del Sol. Het hotel is alleen voor volwassenen en het ligt pal aan het strand, op een steenworp afstand van het centrum van Marbella. Voor meer informatie over Amàre Marbella Beach Hotel en de geplande evenementen voor deze zomer zie www.amarehotels.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.