Inez van Oord komt met inspiratie tijdens de vakantie

Inez van Oord komt met inspiratie tijdens de vakantie 7

Inez van Oord geeft je materiaal om over na te denken tijdens je vakantie. Foto: PR


In 2015 verscheen van de bedenker van de magazines Seasons en Happinez het boek Als jouw leven een cirkel is, waar sta jij dan? Hierin beschrijft Inez van Oord haar eigen levenslessen als een reis door de levenscirkel. Zelf bracht ze hiermee bezieling, verbeelding en verbinding terug in haar leven. Dat gunt ze ook anderen. Daarom schreef ze dit in full colour geïllustreerde boek, dat speciaal voor deze midprice-editie in een nieuw jasje gestoken is, bijvoorbeeld voor inspiratie tijdens de vakantie.

Het boek draait om de eenvoudige vraag: waarom doe ik wat ik doe? Het antwoord daarop is wat moeilijker, vooral omdat je met jezelf geconfronteerd wordt. Gaat het in ons persoonlijk leven en op ons werk alleen nog over onszelf en het te behalen rendement, of is er ook ruimte voor idealen en verbinding maken met anderen? Hoe laat je je waarden zien in je doen en laten? Of ben je die vergeten? Als je op die manier naar je levenscirkel kijkt, wordt die cirkel een innerlijke richtingaanwijzer, een kompas.

Inez van Oord is uitgever, bladenmaker en verhalenverteller. Op haar 30e zet ze een tijdschrift op over het goede leven, Seasons. Haar zoektocht naar innerlijk geluk leidt daarna tot de start van Happinez. Om trouw te blijven aan zichzelf en tijd te hebben voor persoonlijke groei en innerlijk rust, verkoopt ze haar bedrijf. Het resultaat van de stappen die ze daarna gemaakt heeft: Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?

ALS JOUW LEVEN EEN CIRKEL IS, WAAR STA JE DAN?
Inez van Oord | € 15,-| paperback | 264 pagina’s | 13,5 x 18 cm | ISBN 9789021565873

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.