Lichtgewicht schoudertas en reiskluis ineen

Lichtgewicht schoudertas en reiskluis ineen 9

De travelsafe vastgemaakt aan een paal, terwijl jij in het zwembad ligt. Foto: PR


De Travelsafe X15 van Pacsafe is een lichtgewicht schoudertas en sterke reiskluis ineen. Ideaal om veilig je bagage in op te bergen, op vakantie of onderweg. De tas is beveiligd tegen opensnijden dankzij het 360° eXomesh Locking System, een net van staaldraad dat in het materiaal is verwerkt. In combinatie met het 3-dial combinatieslot sluit je de tas veilig af en leg je haar ook eenvoudig ‘aan de ketting’, zodat ze niet kan worden meegenomen. Zo reis je met een gerust hart de wereld over met je smartphone, camera, tablet en GPS.

Ondanks alle sterke materialen en anti-diefstaltechnologieën is de Travelsafe X15 erg licht van gewicht. Een echte reistas dus die je draagt met een schouderband of aan het handvat. De tas is waterafstotend, scheurvast en heeft een inhoud van zestien liter. Door het praktische formaat is de anti-diefstaltas groot genoeg voor het opbergen van een 15 inch laptop. Kortom, de Travelsafe X15 beschermt je spullen in de hotelkamer, aan het zwembad, in de auto en op nog veel meer plaatsen.

Informatie
Pacsafe Travelsafe X15 is verkrijgbaar bij Bever, andere outdoorwinkels en webshops in de kleuren blauw en zwart. Consumentenadviesprijs € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.pacsafe.com.

Over Pacsafe
Pacsafe werd in 1998 opgericht door twee reislustige Australische vrienden die het grootste deel van de oceanen van de wereld hadden bevaren en meer dan 80 landen over de hele wereld bezochten. Hun eigen ervaringen en die van andere reizigers overtuigden hen van de noodzaak voor no-nonsense reisaccessoires waarbij veiligheid de belangrijkste eigenschap is. Vandaag de dag vind je Pacsafe wereldwijd met het hoofdkantoor in Hong Kong en kantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en China. De producten van Pacsafe zijn voorzien van ingebouwde, innovatieve anti-diefstal-technologie. Het assortiment bestaat uit rugzakken, stads-en vrije tijd tassen, damestassen, fototassen, motortassen, RFID-beveiliging en reisaccessoires zoals riemen, kabels en sloten.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.