Nieuwe vakantielodge van Nederlanders in Oostenrijk


Het uitzicht vanuit de Lodge

Heel wat Nederlanders vinden het maar wat prettig om een vakantieverblijf te boeken, dat gerund wordt door Nederlanders. Oostenrijk is zo’n bestemming rijker: de Nockberge Lodge. De naam zegt het al, vakantiegangers wanen zich hier in een echte lodge. Ellen en Jacob van Dam kochten het pand in 2016 aan en hebben de afgelopen maanden hard gebouwd aan een complete renovatie, waarbij het Gasthaus van vroeger niet meer herkenbaar is. Van al die luxe, kunnen vakantiegangers vanaf nu genieten.

Ruime en luxe lodgestijl appartementen
De vakantieappartementen in de Nockberge Lodge voldoen aan de wensen die de moderne vakantieganger heeft. In de Lodge zijn tien ruime appartementen ingericht. Met zowel stenen als houten wanden, in woon- en slaapkamers, stralen de appartementen een echte lodgestijl uit. Tijdelijke bewoners zullen zich helemaal thuis voelen met volledig ingerichte keukens, voorzien van koffie- en afwasmachine, kwaliteitsmatrassen op de bedden en een privé-terras op het zuiden mét bergzicht.

Alleenstaanden, kleine gezelschappen en grote groepen kunnen, na het wandelen, fietsen, golfen, skiën of een dagje wellness, de dag afsluiten met een drankje en plaatselijke lekkernijen in de loungeruimte van de Lodge. Tevens kan de hele dag gebruik gemaakt worden van het gemeenschappelijke terras om van het zonnetje en het uitzicht te genieten.

De Nockberge Lodge is hondvriendelijk
Het kan nogal een zoektocht zijn om een hondvriendelijk vakantieverblijf te vinden. Maar honden mogen gewoon meegenomen worden naar de Nockberge Lodge. Er is zelfs een uitlaatservice voor gasten die even zonder de hond urenlang willen wandelen door de bossen die de lodge omringen. En met de gratis Kärnten-voordeelkaart kan in de zomerperiode ook nog eens van elke lift in Karinthië gebruik worden gemaakt om de bergen in te gaan.
Meer informatie is te vinden op hhttps://www.nockbergelodge.com
Nockberge Lodge, Dorfstrasse 90, 9546 Bad Kleinkirchheim, Oostenrijk

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.