Stubai: Wildewatervallen en indrukwekkend ijs

Met de hele familie de bergen in. Foto: PR


Van een fascinerende ijswereld naar warme temperaturen, in het Stubaidal zijn er genoeg mogelijkheden deze zomer voor iedereen, zoals het Klaus Auele Kid’s Park, de WildeWasserWeg, pony rijden of een bezoek aan de Alpinetuinen en de ijsgrotten. Het Stubaidal is in de zomer een bijzondere ervaring voor de hele familie. Jonge avonturiers kunnen de rijke variatie van de zomerse bergwereld ervaren of één van de nieuwste highlights zoals het Serles Park of Bergstation Koppeneck in Mieders. De BIG Family Stubai Zomerclub is open voor kinderen vanaf vier jaar oud.

BIG Family programma
Vanaf 26 juni 2017 start het BIG Family programma in het Stubaidal, plezier en avontuur gegarandeerd voor de hele familie. Er is een gratis Big Family Stubai Summer card beschikbaar bij aankomst voor kinderen onder de 15 jaar wat het mogelijk maakt om gratis te kunnen reizen en het verkrijgen van korting op entree. Genoeg te doen zowel overdag als in de avonden, van pony rijden door de natuur tot een nachtwandeling met fakkellicht. De place to be voor jong en oud is het Kampler meer in Neustift waar entertainment en plezier centraal staan.

Een avontuurlijk programma
Bij de WildeWasserWeg ervaar je de monumentale gletsjervelden en het gehele spectrum van het water in het Stubaidal, te vinden langs drie verschillende delen van het pad. Er zijn 17 speciale plekken gelegen door het hele dal. Het Serles Park verwelkomt haar bezoekers met een verfrissende duik in Alpine Water World, de uitgelezen mogelijkheid om te ontspannen bij aankomst. De Serles meertjes in de omgeving van het berg reservoir is een oase van rust met panoramisch uitzicht. Het Klaus Auele Kid’s Park is daarentegen een meer avontuurlijke excursie in de ongerepte natuur. Ook voor jongeren is er genoeg uitdaging met mountainbike tours, kayaken, rafting en roeien. Ook activiteiten als klimmen en paragliden zijn populair.

Zomerfeest en tijd voor sprookjes
Gedurende de BIG Family Week van 24 tot 28 juli 2017 kunnen kinderen genieten van een bijzondere tijd in één van de vier treinstations gelegen in de bergen en het Kampler meer in Neustift. Iedere dag wordt er, in steeds afwisselende gebieden, een kleurrijk activiteiten programma aangeboden waaronder ‘role playing games’, evenementen voor jong en oud, het voorlezen van sprookjes en veel meer uren vol entertainment.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.