Als nieuwbakken ouders op reis met sprs.me

Als nieuwbakken ouders met je kind op verrassingsreis. Iets voor jullie? Foto: PR


Met het oog op aankomende zomervakantie krijgen reislustige, kersverse ouders de kriebels. Wordt het een bomvol bungalowpark of durven jullie de stap te nemen om – ditmaal als ‘young parents’ – opnieuw een reisavontuur aan te grijpen? Ga voor een verrassingstrip naar een stad, de zon of kies voor een roadtrip met srprs.me. Zo haal je het kind in jezelf omhoog door de voorpret, koester je nieuwe ervaringen met de family, word je de meeste avontuurlijke mom/dad en dit allemaal terwijl met nul voorbereiding. Kortom: ‘kidsproof’ en een feest voor papa’s en mama’s.

Spontaan reizen terug van weggeweest
Een vakantie boeken en pas op het vliegveld horen waar je naartoe gaat; de reistrend ‘blind break’ kent in de afgelopen jaren een groeiende belangstelling. Kersverse ouders hebben vaak de angst dat hun vakanties, door de komst van een kleintje, saai en simpel zijn in vergelijking met hoe ze voorheen reisden. Waar naartoe en hoe je reist met ‘t kroost is dan ook een hot topic. Haal met een reisje via srprs.me de avontuurlijke reizigers in jullie zelf weer naar boven. De organisatie heeft nu trips die speciaal afgestemd zijn op jonge gezinnen.

De organisatie zet zelf de volgende voordelen op een rijtje:

1. Onvoorspelbare ervaring
Een verrassing komt het best binnen als je geen verwachtingen hebt. Geen enkele! De mooiste dingen overkomen je namelijk buiten je comfortzone. Trokken jullie voorheen het liefst op de bonnefooi door een land en vind je de bestemming minder belangrijk dan reis an sich? Dan past deze spannende new way of traveling goed in jullie straatje.

2. Haal het kind in jezelf naar boven
Samen werkten jullie hard aan het afvinken van jullie bucketlist: een roadtrip door Oost-Europa, eilandhoppen in Indonesië of een safari in Afrika. Met de komst van jullie kindje is het niet nodig om jullie reislustige energie op een laag pitje te zetten. Een nieuwe levensfase maakt immers ruimte voor nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Laat je inspireren door het enthousiasme van je kindje die alle indrukken voor de eerste keer ervaart.

3. Sit down & relax…
…want jullie hoeven he-le-maal niets voor te bereiding (oké, het inpakken van de koffers is echt het enige). Stippelen jullie normaal gesproken complete sightseeing routes uit? Nu kunnen jullie tot vertrek gefocust blijven op werk en de kid(s). srprs.me neemt alles uit handen en begrijpt de musts van een geslaagde trip voor millenial parents en hun kindje(s). In het boekingsformulier geef je gemakkelijk aan dat er met één of meerdere kindjes gereisd wordt en wat hun leeftijden zijn. srprs.me speurt naar bestemmingen die passen bij de leeftijd van de jonge vakantiegangertjes en houdt je zoveel als mogelijk weg van grote ketens. Jullie verblijven in authentieke accommodaties die kindvriendelijk zijn en waar – indien aangegeven – ook rekening gehouden wordt met een babybedje, gunstige (niet al te lange) vliegtijden en een buggyvriendelijke omgeving.

4. Familie voorpret
Zijn de kids al iets ouder en klagen ze regelmatig over ‘saaie’ vakanties? Nu begint de voorpret start al bij het uitzoeken van een geschikt thema voor families. Kiezen jullie voor Road Tripping; een rondreis met eigen vervoer? Is een zonnig klimaat belangrijk? Ga dan voor Sunsation Explore waar je stad en strand combineert een Sunsation Recharge voor zonaanbieders die willen opladen. Stedenliefhebbers kunnen terecht bij City Tripping voor een stad en Multi City voor meerdere steden in één vakantie. srprs.me bouwt na de boeking meteen de spanning op. Na de bevestigingsmail krijgen jullie ook de link voor een persoonlijke profielpagina toegestuurd waarop alle informatie over de weersvoorspelling, bagage en vertrektijd te zien is. Eén week van te voren, begint de spanning pas echt! Per post ontvangen jullie srprs.me de kraskaart. Pas op het vliegveld onthul je de bestemming door de code open te krassen en in te vullen op je profielpagina op je smartphone.

Prijsoverzicht
Uiteraard geldt ook bij srprs.me: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger de reis is. Let op: kinderen tot twee jaar vliegen voor €25,- en de prijs voor een babybedje bedraagt €10,- per dag. Voor kinderen vanaf twee jaar wordt de normale prijs in rekening gebracht. Bij de prijzen voor City Tripping, Multi City en Sunsation Explore zijn vlucht met handbagage, hotel en ontbijt inbegrepen. De roadtrip tarieven zijn alleen voor hotel met ontbijt.

Thema Road Tripping: vanaf twee dagen, voor €65,- per persoon.
Thema City Tripping: vanaf drie dagen, voor €220,- per persoon.
Thema Multi City: vanaf vijf dagen, voor €480,- per persoon.
Thema Sunsation: vanaf zeven dagen, voor €590,- per persoon.

Website
www.srprs.me

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.