Disney klassiekers weer even terug in bioscoop


Na het grote succes van afgelopen jaar organiseert Pathé in september voor de tweede keer de Pathé Disneyweken. De drie titels zijn bekend: The Jungle Book, Wall-E, 101 Dalmatiërs en het via een online stemming door het publiek gekozen Pocahontas.

Tijdens de Pathé Disneyweken ziet het publiek geliefde klassiekers van Walt Disney terug op het grote doek. De films worden vertoond in de originele en de Nederlandse versie. Vorig jaar genoten de bezoekers in de bioscopen van Pathé volop van de toppers The Lion King, Frozen, Toy Story en publiekskeuze Monsters Inc. Dit jaar is de keuze gevallen op de avonturen van Mowgli in The Jungle Book (1967), het robotje Wall-E (2008), Cruella de Vil en haar 101 Dalmatiërs (1996) en Pocahontas (1995).

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.