Een survival handboek in een (kook)blik

Het boek zit in een blik, waarmee je in de wildernis ook een maaltijd kunt koken. Foto: PR


Opgeborgen in een mess tin is Het Survival Handboek de een gids voor in de wildernis. Vol tips, technieken en essentiële informatie over hoe je overleeft in de vrije natuur. Van het vangen van wild, het plukken van eetbare planten en spoorzoeken tot het maken van een overnachtingsplek, EHBO en reddingsoperaties. Het boek vertelt je alles over overleven in gebieden van woestijn tot noord- of zuidpool, te land en op zee.

Het handboek is geschreven door voormalig SAS Combat Survival-instructeur Colin Towell. Hij gaf meer dan 30 jaar les in overleven aan Britse legereenheden. Misschien is het een prima verjaardagscadeau voor iedereen die er van droomt om eens een avontuurlijker vakantie te houden dan tot dusver.

Het Survival Handboek & Mess Tin
Auteur: Colin Towell
Prijs: € 20,-
ISBN: 9789021565491
Kosmos Uitgevers

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.