Fields of Joy Festival markeert begint zomervakantie

De derde editie van het festival dat de zomervakantie inluidt, het Fields of Joy Festival, vindt op 22 juli plaats op het recreatiegebied het Hulsbeek in Oldenzaal. De line up is compleet en de lijst met bekende namen zoals Chef’special, Ali B, Nielson, East17, Gibson Brothers, De Staat, Miss Montreal en Blaudzun is dit jaar groter dan ooit. Naast een stevige line up heeft de organisatie ook gewerkt aan de lay-out van het festivalterrein en nóg meer aandacht besteed aan decoratie.

“Onze opslag puilt alweer bijna uit van de decoratie, de artiesten line up is compleet en het randprogramma is klaar”, zegt Manfred Geisink, voorzitter van het Fields of Joy Festival. Hij vervolgt: “de voorverkoop loopt goed, wij verwachten dus dit jaar nog meer mensen en gezelligheid. Samen het festival beleven met je vrienden of met je gezin, daar gaat het om. Share the joy!”

De organisatie heeft na afloop van de vorige edities input gevraagd aan bezoekers en uiteraard ook zelf geëvalueerd. Op basis hiervan zijn een aantal verbeteringen aangebracht op het festivalterrein en zijn er nog wat andere aanpassingen doorgevoerd die ervoor moeten zorgen dat de bezoeker zich nog meer kan ‘onderdompelen’ in het Fields of Joy gevoel.

Over de programmering van deze editie zegt programmeur Collin Vaneker: “we hebben dit jaar kunnen werken aan een nog bredere line up dan bij de vorige edities. Ik denk dat er voor iedereen wel een act bij zit die hem of haar aanspreekt. Dit jaar zijn er trouwens ook een aantal acts met een regionaal tintje zoals bijvoorbeeld Boh Foi Toch en ENorm.”

Alle informatie over het festival is te vinden op de website http://www.fieldsofjoyfestival.com en op de Facebook pagina https://www.facebook.com/fieldsofjoyfestival/

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.