Gratis tent voor beginnende kampeerders

Gratis tent voor beginnende kampeerders 9

Met de caravan op pad. Foto: Elkedagvakantie


Kamperen is betaalbaar, geeft vrijheid, brengt avontuur en is de perfecte stressdetox. Alleen weet nog niet iedereen dat. Daarom zorgt Start2Camp ervoor dat geïnteresseerde, beginnende kampeerders het gratis kunnen ervaren. Dit initiatief, tot stand gekomen door de unieke samenwerking tussen campingspecialist ACSI, Decathlon en RCN Vakantieparken, helpt nieuwe kampeerders op weg. Zij kunnen gratis een tent inclusief complete kampeeruitrusting lenen én eventueel een weekje kosteloos overnachten op een vakantiepark.

Het doel van Start2Camp is om mensen op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren om te gaan kamperen. De initiatiefnemers willen het kamperen van nu promoten; het onthaasten en het samen zijn in de buitenlucht mét het nodige comfort. Start2Camp neemt de eventuele drempels weg en inspireert en informeert kampeerders middels een blog en een magazine.

Op Start2Camp.nl kan de nieuwe kampeerder kiezen voor het gratis lenen van de tent en kampeeruitrusting van Decathlon of voor de tent in combinatie met een verblijf (1 week) op een geselecteerde camping in Nederland of Frankrijk van RCN Vakantieparken. Als tegenprestatie worden alleen de ervaringen van de nieuwbakken kampeerders verlangd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.