Hotel Mercure Blankenberge officieel geopend


Het zwembad op het dak van het hotel

In de gouden driehoek van Brugge, Knokke en Blankenberge heeft Hotel Mercure Blankenberge Station deze zomer officieel zijn deuren geopend. Het hotel telt 64 kamers en is een architectonisch pareltje van de hand van de Belgische architect Marc Corbiau.

Hotel Mercure Blankenberge Station ligt vlak aan het station van Blankenberge, waardoor gasten vanuit het station bijna rechtstreeks het hotel kunnen binnenstappen. Bovendien ligt het hotel op slechts 500 meter van de kust en op wandelafstand van een aantal toeristische trekpleisters zoals Sea Life Blankenberge, de Belgium Pier en het pittoreske Leopold III-plein. Een tweede troef en eyecatcher van Hotel Mercure Blankenberge Station is het verwarmd zwembad op het dak. Wie na een lange werkdag of een leuk dagje strand, shoppen of sightseeing even wil uitblazen, kan een frisse duik nemen en bovendien genieten van een prachtig uitzicht. Het hotel beschikt over twee vergaderzalen en een eigen parking.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.